Deze site is gemaakt om voor alle betrokken partijen de toestemmingsprocedure of offerte traject eenvoudiger, sneller en efficienter te maken.
We hebben daar deze site voor ontwikkeld. De onderliggende automatisering is een webshop, welke eigenlijk bedoeld is voor de consument. In de zakelijke dienstverlening is men dit nog niet zo gewend. Mocht deze manier van samenwerken voor alle partijen een voordeel opleveren zullen we e.a verder optimaliseren.

De belastbaarheidsmanager adviseert u om een bepaalde dienst af te nemen welke niet in het pakket is opgenomen. Hiervoor wordt een link doorgestuurd per email. Deze treft u in het spreekuurverslag of in de email tekst. Deze link verwijst direct naar de geadviseerde dienst. U hoeft dus niet te shoppen. 

Om de orderbevestiging goed te kunnen verwerken hebben we enkele gegevens van u nodig. We willen u niet met extra werk belasten, maar e.a. moet wel herkenbaar zijn. 

Nadat u op bestellen heeft geklikt:
1. Betaalmethode, kunt u aangeven op rekening. Wij zullen u dan een factuur met alle gegevens toezenden.
Voor particulieren of voor zelfstandige klanten die bepaalde diensten willen afnemen ( zoals een blessure advies of een keuring) vragen we wel vooraf een betaling te doen.
2. Bestel deze artikelen
3. Bedrijfsnaam
4. Voornaam......... ( dit is de voorletter of naam van de opdrachtgever)
4. Achternaam.......(dit is de achternaam van de opdrachtgever)
5. email adres........(het email adres van de opdrachtgever). U ontvangt op dit email adres ook een copy van de opdracht. Deze kunt u verifieren met de factuur die wordt nagezonden.
6. Opmerkingen:

U kunt hier de naam en bij voorkeur de geboorte datum van uw medewerker noteren waar deze      
opdracht betrekking op heeft. 
De service medewerksters van ARBO West krijgen de opdrachtbevestiging per email binnen en zullen deze verwerken.
De verwerking is op drie fronten:
- De verantwoordelijke belastbaarheidsmanager zorgt voor de inhoudelijke aanvullingen, formulering vraagstelling etc ( indien van toepassing)
- Er wordt een afspraak ingepland
- De financiele administratie maakt een factuur